· Köszöntõ
· Alapfogalmak
· Lelkivilág
· Italismeret
· Gin
· Tequila
· Whisky - Whiskey
· Vodka
· Rum
· Cognac
· Ha nagyobb a társaság
· Pousse Cafe
· Alkoholmentes cocktailok






Partnerünk:


Lajsz András új étterme!

 

Ajánlatkérés:
Rendezvény típusa
Várható létszám
Ajánlatkérő neve
Ajánlatkérő email-címe
Ajánlatkérő telefonszáma
Üzenet

Italismeret

    • alapitalok készítése /dióhéjban/
    • whisky /GB, CAN/ vagy whiskey /USA, Irish/

Kezdődhet a koktélkészítés

Sok sikert!

Egy jó tanács: A jó cocktail alapja a sok jég. Shakert akkor használunk, ha italunkban nehezebb fajsúlyú összetevőt (pl.: likőrt, tejszint, stb.) teszünk, Blendert (turmixot) ha friss gyümölccsel dolgozunk, Electric Mixert, Hamilton Beach-et pedig a Frozen (tört jéggel felszolgált) italok elkészitésénél veszünk igénybe.


InterStat.hu
©2007 Lajsz András
design & power - ewds