Mixerképzés részletei a képre kattintva!Partnerünk:


Lajsz András új étterme!

 

Ajánlatkérés:
Rendezvény típusa
Várható létszám
Ajánlatkérő neve
Ajánlatkérő email-címe
Ajánlatkérő telefonszáma
Üzenet

 

 

 
     
Aktualitások Beszámolók

.:: HAMAROSAN ::.

01. CulinaryExpo 2007

Bartender

Classic kategória

  1. Szabó Antal
  2. Szabó Zsolt
  3. Pettermann Anita

Flair kategória

  1. Sörös Szabolcs
  2. Sörös Norbert
  3. Tornóczi Endre

Talán formabontónak tűnik, hogy eredmények felsorolásával kezdődik egy cikk és nem fordítva. Teszrem ezt azért, mert az idén először a többi szakághoz hasonlóan a tudásszintjük alapján arany, ezüst, és bronzéremben részesültek a versenyzők, és közülük kerültek ki pontszám alapján a dobogósok. A klasszikus kategóriában 5 arany, 5 ezüst, és 5 bronzérem került átadásra, a flair kategóriában pedig 3 arany, 2 ezüst, és 2 bronzérem. A teljes eredménylista az MNGSZ honlapján (www.mngsz.hu) olvasható.

Úgy gondolom, hogy ez az értékelés megváltoztatása méginkább arra sarkallja majd a versenyzõket, hogy minél többször induljanak, és még jobb eredményeket érjenek el, s ösztönözzék azon kollegákat is, akik még nem versenyeztek!

Mindkét kategória igen nagy nézettséget produkált. Különösen a flair verseny, melyen akrobatákat, előadóművészeket megpirongató módon dolgoztak a versenyzők. Ebben a kategóriában országos bajnok és ifjúsági vb. ezüstérmes is indult.

Állítólag a 2008. évi Culinary Expon a szakácsoknak a fakanalat, a cukrászoknak pedig a habverõt kell majd dobálniuk munka közben. Persze ezek a hírek csak pletyka szinten terjedtek el, és a többi szakmáról ebben a tekintetben nincs hír.

Kollégáim nevében is köszönöm mindenkinek a közreműködését aki részt vett e nagyszerű verseny létrehozásában, és lebonyolításában.

Maradok tisztelettel:

Lajsz András

A Gasztro Fórum 2007.05. lapszámában megjelent teljes cikk PDF változatban.


 

InterStat.hu
©2007 Lajsz András
design & power - ewds